Fishwalker razhladna torba – Bolja alternativa od skrinje za hlađenje.

5 razloga zašto je Fishwalker razhladna torba bolja od škrinje za razhlađivanje:

Škrinje za hlađenje imaju ograničen prostorski manever, teške su za transport i zauzimaju puno prostora čak i kada se ne koriste. Razhladna torba Fishwalker dimenzija 100 x 50 cm je fleksibilna – smjestite je na željeno mjesto bez zauzimanja puno prostora. Smjestiti se može sa strane, na krmi ili pramcu broda,može se pričvrstiti konopom na platformu ili na ogradu, također može se montirati u razna spremišta na palubi. Zbog svoje vodonepropusnosti Fishwalker razhladna torba ne može uprljati prostor oko sebe, a hermetički patent zatvarač spriječava širenje  neugodnog mirisa. Isto tako zbog svoje vodonepropusnosti može se koristiti i kao bazen za živi mamac. Rashladna torba Fishwalker je savitljiva te se kao takva odlaže u praktičnu torbu za nošenje i stoga zauzima vrlo malo prostora i kada je ne koristite, a svi znamo da imamo problema sa skladištenjem škrinje za razhlađivanje.

Znamo da se razne vrste škrinja i torbe za hlađenje sa vremenom oštete (pukne ventil, propušta vodu…), dok je rashladna torba Fishwalker izrađena od izdržljivih materijala koji mogu izdržati ekstremnu upotrebu. Njena fleksibilnost omogučava joj dugi vijek trajanja sa obzirom da se može spremiti u razna spremišta da nije izložena direktno sunčevoj svjetlosti. S remenom za rame jednostavno je možete nositi na ramenu kada idete u ribolov, te vam tako obje ruke ostaju slobodne za ostalu opremu. Snažne četiri ručke, koje obuhvačaju cijelu torbu, osiguravaju ravnomjernu raspodjelu težine štiteči je od opterečenja na samo jednom mjestu, te je tako štiti od uništavanja čak kada je ribolov uspješan i torba puna ribe.

Rashladna torba Fishwalker je bijele boje. Reflektirajući sunčevu svjetlost i svojom izvrsnom NRB izolacijskom pjenom, rashladna torba će zadržati led, a vaš ulov će ostati hladan i svjež do 48 sati.

Iako svi temeljito čistimo ribolovni alat, svima nam je poznat neugodan miris koji nas iznenadi nakon nekoliko dana ne korištenja škrinje za hlađenje. Rashladna torba Fishwalker izrađena je od izdržljivih PVC materijala koji ne upijaju miris. Unutrašnjost torbe je izrađena od jednog komada, vodonepropusni patentni zatvarač također ne dopušta da se krv i druga prljavština nakupljaju i zadržavaju. Nakon upotrebe, razhladna torba Fishwalker se okrene prema van, može se lako oprati neagresivnim sredstvima za čišćenje, isprati mlazom vode i objesiti da se osuši.

S obzirom na svoj kapacitet, kvalitetu, praktičnost i funkcionalnost, rashladna torba neusporedivo je bolja alternativa skupim škrinjama za hlađenje. Rashladna torba Fishwalker ima veliki kapacitet za pohranu leda, ribe i drugih stvari koje želite zadržati hladnim. Njena praktičnost je izražena i kod većih / dužih riba, koje je teže staviti u škrinju za hlađenje bez gubitka hladnoće. Kod dužih riba rep možete jednostavno ostaviti vani, Fishwalker torbu zatvoriti sa hermetičkim patent zatvaračem, a ostatk ribe će vam i dalje biti rashalđen.

FISHWALKER COOL(ING) BAG – 100 x 50 cm

139.00 cijena sa 22% PDV

SKU: FCB Categories: , Tag:
Read more