O NAS

S svojo brezkompromisno predanostjo ustvarjamo visoko-kvalitetna, funkcionalna oblačila in opremo za modernega ribiča.

Čeprav smo iz različnih držav, različnih starosti in različnih poslovnih poti nas je združila naša velika skupna strast, ki smo ji resnično predani, skoraj zasvojeni – ribolov. Vsak prosti trenutek izkoristimo za ribolov in preživljanje svojega prostega časa na, ob in pod vodo. Ne lovimo vsi istih vrst rib in mehkužcev, ne lovimo vsi z isto tehniko, ne uporabljamo enakega pribora pa vendarle imamo to skupno strast, ki nas je povezala in nas združuje. Ves čas iščemo nova doživetja in nove načine, da ujamemo naš plen. Čeprav je vsak od nas navdušen, ko iz vode potegne svoj plen, nam sam ulov ni tako pomemben kot  so nam pomembne priprave, odhod na lokacijo, pričakovanje in potem, ko dobimo prijem navdušenje, ko zapeto ribo odpeljemo na sprehod. In od tu tudi izvira ime naše  blagovne znamke FISHWALKER, kar pomeni sprehajalec rib. Čeprav smo si zelo različni smo združeni s skupno strastjo… RIBOLOVOM!

FISHWALKER

Fishwalker kombinira funkcionalnost, stil in udobnost z high-performance materiali za zaščito pred naravnimi elementi.

Ideja za blagovno znamko FISHWALKER se je porodila leta 2017 med skupino prijateljev združenih v njihovi veliki strasti – ribolovu!

Po tem, ko so skupaj kakor tudi vsak posebej, ure, dneve in noči preživljali za, nad in pod sladko in slano vodo, kjer so bili nemalokrat opečeni, preznojeni, premočeni, prepihani, prezebli, pri tem pa ne malokrat smrdeli bolj kot njihove vabe, izgledali pa kot dolgoletni brodolomci, saj so do takrat za ribolov oblekli stara oblačila, ki jih drugače niso več nosili saj jih ni bilo škoda. Na enem od skupnih ribolovov so se pogovarjali, kako lepo bi bilo imeti funkcionalna oblačila, ki bi jim nudila ustrezno zaščito pred naravnimi elementi hkrati pa bi bila udobna in za piko na i še modna in moderna. Oblačila, s katerimi bi po končanem ribolovu lahko brez sramu odšli po vsakodnevnih opravilih.

Ker so vsi že od majhnih nog navdušeni ribiči, so z leti pridobili dovolj izkušenj, da so ugotovili, da trenutna ponudba oblačil za ribolov ne zadostuje njihovim visokim pričakovanjem, zato so se odločili, da si bodo oblačila za ribolov dizajnirali in izdelovali sami ter če bodo dovolj kvalitetna jih bodo ponudili tudi drugim ribičem. In sedaj so tu!

FISHWALKER blagovna znamka tako združuje funkcionalno modnost, udobnost ter vrhunsko kvaliteto z najkvalitetnejšimi high-performance materiali. S svojo brezkompromisno predanostjo zagotavlja oblačila in pripomočke za modernega ribiča, ki se ne želi zadovoljiti s povprečjem in strmi za najboljšim.

Ideja za vsak kos opreme nastane prav na ribolovu, kjer se pokažejo potrebe po novem kosu oz. funkcionalnosti. To idejo po ribolovu prenesemo na papir, jo razdelamo do podrobnosti ter skrbno načrtujemo vse rešitve. Osebno smo vpeti v prav vsak korak procesa proizvodnje, od izbire materialov, krojev, barvnih kombinacij do končnega testiranja vsakega kosa opreme, predem ga damo v prodajo, kar je vaše zagotovilo za dovršenost in kvaliteto.

Naj ste sladkovodni ali morski ribič iz čolna ali obale, naj ste ribič na koščene ribe ali glavonožce, naj lovite predatorje ali ostale ribe, naj lovite statično ali lovite v premikanju, FISHWALKER oblačila vas bodo varovala pred naravnimi elementi. S svojimi funkcionalnostmi so vaš osebni asistent, pri tem pa se boste v njih počutili udobno in se boste lahko absolutno prepustili svoji strasti.

Vaša FISHWALKER ekipa