SEPTEMBER 19.-20.2020

OMIŠALJ – OTOK KRK – HRVAŠKA

Spoštovani,

Obveščamo vas, da smo zaradi trenutnih razmer z COVID-19 na Hrvaškem in problemi s prehajanjem mej, naš Fishwalker ribolovni vikend prestavili za nedoločen čas. V kolikor bodo razmere dovoljevale bomo žrebanje udeležencev in sam ribolovni vikend izpeljali v letošnjem letu, v nasprotnem primeru pa ga bomo prestavili na naslednje leto.

Prosim spremljate nas na naših straneh kjer vas bomo sproti obveščali.

Za nastalo situacijo se vam opravičujemo in se vam zahvaljuejmo za razumevanje.

Team Fishwalker

 

 

 

CENIMO VAŠE zaupanje v naše izdelke!

Z malo sreče doživite nepozaben Fishwalker All-Inclusive ribolovni vikend v terminu 19.-20.09.2020 (rezervni termin 26.-27.2020) v Omišlju na otoku Krk-u  in se za cel dan pridružite Fishwalker Big Game Fishing Team-u MIMA II na tunolovu.

Za vas smo pripravili poseben All-inclusive riboloven vikend, z vključenim prenočiščem, prehrano, ribiškimi dovolilnicami, vabami in v kolikor ne boste prinesli svoje ribiške opreme, vam le-to priskrbimo mi, ter seveda dvema razburljivima ribiškima izletoma.

Prvi dan (sobota 19.09.2020) bomo po vašem prihodu v jutranjih urah najprej lovili različne vrste rib, kot so skuše, lampuge, luci, palamide in ostalo v Reškem zalivu. Po končanem ribolovu in namestitvi v odličnem apartmaju Nika v Omišlju se bomo odpravili na večerjo, z vključenim ulovom, seveda v kolikor se nam bo nasmehnila sreča. Ker pa nič ne prepuščamo naključju imamo pripravljen tudi rezervni načrt, tako da bomo skupaj zagotovo uživali ob dobri hrani in pijači ter prijetnem druženju.

Naslednje jutro (nedelja 20.09.2020) se bomo zgodaj zjutraj vkrcali na našo barko MIMA II in se podali na celodnevni lov na tune na naših skrivnih in najboljših ribolovnih lokacijah, kjer se skrivajo največje in najbolj cenjene modro plavute tune. Sodelovali boste pri pripravi navezov, pripravi vab, pokazali vam bomo vse naše skrivnosti in odgovorili na vsako vaše vprašanje. Hrana, pijača in prijetno druženje zagotovljeno, glede sreče ulova tune pa je odvisno od bogov morja. Vrnitev v pristanišče je predvideno v večernih urah.

KAJ VIKEND VKLJUČUJE

  • Prenočišče,
  • prehrano (lunch paketi, večerja, pogostitev na MIMA II) in
  • osvežilno brezalkoholno pijačo,
  • charter,
  • vabe,
  • najem ribiške oprema za big game ribolov
  • in nepozabno doživetje.

*Prihod in odhod na otok Krk v Omišalj je v režiji vsakega posameznika.

SEPTEMBER 19.-20.2020

OMIŠALJ – OTOK KRK – HRVAŠKA

NAMESTITEV - nika apartment

Nika Apartment can be found in Omišalj, close to Selehovica Beach and 1.6 km from Vecja Beach. The air-conditioned accommodation is less than 1 km from Krsevanj Beach, and guests benefit from private parking available on site and free WiFi. The apartment has 2 bedrooms, 1 bathroom, a flat-screen TV with satellite channels, a dining area, a fully equipped kitchen, and a patio with garden views. The apartment features a children’s playground and a sun terrace.

The nearest airport is Rijeka Airport, 7 km from Nika Apartment.

KAKO SODELOVATI V NAGRADNEM ŽREBANJU

Ker želimo vsakemu kupcu poleg najkvalitetnejših izdelkov dati še nekaj več, smo se odločili da vsakemu od vas ponudimo možnost, da z malo sreče našo največjo strast – ribolov doživi skupaj z nami. Ker pa seveda ne moremo sprejeti vseh, smo se odločili, da 4 srečneže izžrebamo, in jih v terminu 19.-20.09. 2020 (v primeru slabega vremena rezervni datum 26.-27.09.2020) povabimo na nepozaben riboloven vikend.

Kako lahko sodelujete v nagradnem žrebanju?

  • Enostavno – na naši spletni trgovini opravite nakup za minimalno 85 EUR – in to je to!
*Pri minimalnem naročilu za 75 EUR vam izdelke pošljemo brezplačno.

Zaradi lažjega komuniciranja vas vabimo, da se registrirate in ustvarite račun.

Vabimo vas tudi, da všečkate in se nam pridružite na naši FB strani in Instagramu, kjer bomo objavljali vse podrobnosti.

Žrebanje bo 29.8.2020, kjer bomo izžrebali 4 srečneže, ki jih bomo objavili na FB strani in obvestili po elektronski pošti.

Veselimo se druženja z vami v z ribami bogatem Reškem zalivu.

KEEP FISHIN’

Ekipa Fishwalker

* POMEMBNO OBVESTILO: Glede na neznano situacijo z Covid-19 si pridržujemo pravico do spremembe datuma.

**Nagrada ni izplačljiva z denarjem v primeru, da se Fishwalker ribolovnega vikenda ne boste mogli udeležiti. V tem primeru bomo dodatno izžrebali drugega udeleženca.