SEPTEMBER 19.-20.2020

OMISALJ – ISLAND OF KRK – CROATIA

Poštovani,

Obavještavamo vas da smo zbog trenutne situacije s COVID-19 u Hrvatskoj i problema s prelaskom granica primorani odgoditi naš ribolovni vikend Fishwalker na neodređeno vrijeme. Ako situacija dopusti, ove ćemo godine izvući sretne dobitnike i organizirati ribolovni vikend, u protivnim ćemo ga odgoditi za sljedeću godinu.

Molimo vas da nas pratite na našim FB i Instagram stranicama na kojima ćemo vas informirati o eventualnim promjenama.

Žao nam je zbog novonastale situacije,i nadamo se skorom druženju.

Hvala na razumevanju

Team Fishwalker

 

 

RIBOLOVCI, CIJENIMO VAŠU POVJERENJE U NAŠE PROIZVODE!

Za vašo kupnjo bi vas željeli nagraditi… Uz malo sreče se nam pridružite nam i budite nama gost na nezaboravnom Fishwalker All- inclusive ribolovnom vikendu od 19.-20.rujna 2020. godine ( rezervni datum 26.-27.rujna 2020.) u Omišlju na otoku Krku i budite dio Fishwalker Big Game Fishing tima MIMA II na Big Game Fishing danu.

Za vas smo pripremili poseban All-inclusive ribolovni vikend koji uključuje smještaj, ribolovnu dozvolu, sve potrebno za ribolov (mamce, udice, štapove…) 

Prvi dan subota 19.rujna 2020. nakon vašeg dolazka u jutranjim satima idemo na ribolov male ribe kao su skuša, luc, palamida, lampuge i ostale ribe šta je vezano na ribolovne uvjete tog dana.

Nakon ribolova i vašeg smještaja u apartman čeka vas večera, gdje če biti ukljočen ulov ako budemo imali sreće, ukoliko ništa ne ulovimo, ne brinite imamo rezervni plan za večeru stoga ćemo nedvojbeno uživati u dobroj hrani, piću i dobrom društvu.

Sljedeći dan 20.rujna 2020. rezerviran je za tunolov na najboljim i najskrivenim lokacijama gdje se kriju največe Tune. Sudjelovat ćeš u pripremi ribolovne opreme, pripremi mamaca te ćemo vama pokazati i otkriti mnogobrojne trikove ribolova na tunu i odgovoriti na sva tvoja pitanja. Hrana, piće i dobra atmosfera na brodu je zagarantirana, a sreća ulova skriva se u dubinama mora. Biti ćete u mogućnosti loviti i ostalu ribu dok se čeka griz tune. Povratak u porat predviđen je predvečer.

VIKEND UKLJUČUJE

  • Smještaj za jednu noć,
  • hranu (večera, catering na brodu MIMA II )
  • piće,
  • ribolovni izlet ,
  • svu potrebnu opremu za ribolov i naravno
  • nezaboravno iskustvo.

*Dolazak i odlazak na otok Krk u Omišalj organizirate sami.

SEPTEMBER 19.-20.2020

OMIŠALJ – OTOK KRK – HRVATSKA

ACCOMMODATION - nika apartment

Apartman Nika  u Omišlju u neposrednoj blizini Selehovca plaže, i 1,6 km udaljeno od Večja plaže.

Dostupan je privatni parking i besplatni wi-fi.

Apartman ima 2 spavaće sobe, kupaonicu, potpuno opremljenu kuhinju, blagavaonicu, klimu, LCD TV i otvoreno dvorište. Također posjeduje i dječje igralište.

Najbliži aerodrom je Rijeka koji je udaljen samo 7 km od apartmana.

KAKO SUDJELOVATI?

S obzirom da želimo našim kupcima ponuditi više kao dodatak najkvalitienijim proizvodima, odlučili smo vam uz malo sreće omogućiti da s nama iskusite tračak naše najveće strasti-ribolova. 4 najsretnija kupca vodimo na ribolovni vikend od 19. -20. rujna 2020. (u slučaju lošeg vremena izlet se prebacuje za 26. – 27. rujna 2020.) od toga jedan dan Big Game Fishinga.

Sve što trebate napraviti da biste sudjelovali u izvlačenju je kupiti proizvode u iznosu od minimalno 85 € na našom web shopu

*Za iznos iznad 75 € vama vašu naruđbu šaljemo bezplatno.

Za bolju komunikaciju i informiranost preporučujemo da se registrirata i ustvarite račun na našoj web stranici te lajkate i zapratite našu FB i Instagram stranicu Fishwalkergear gdje ćemo 29.kolovoza 2020. objaviti sretne dobitnike.

*S obzirom na trenutnu situaciju sa COVID-19,postoji mogućnost promjene datuma izleta.

**Nagrada se ne može izplatiti u novcu ako slučajno ne možete doći na Fishwalker ribolovni vikend.  U tom slučaju ćemo izvući drugog dobitnika.